Категорија:

you

Пријави ме на you

 • English изговор English [en]
 • 你 изговор [yue]
 • lately изговор lately [en]
 • ty изговор ty [pl]
 • anh изговор anh [vi]
 • 汝 изговор [ja]
 • sen изговор sen [tr]
 • Lu изговор Lu [fr]
 • тебе изговор тебе [ru]
 • ungrateful изговор ungrateful [en]
 • sii изговор sii [it]
 • ikaw изговор ikaw [tl]
 • yer изговор yer [az]
 • ту изговор ту [chm]
 • kimi изговор kimi [tr]
 • sika изговор sika [fi]
 • omae изговор omae [ja]
 • gee изговор gee [en]
 • Jeg kan lide dig изговор Jeg kan lide dig [da]
 • yu изговор yu [bi]
 • eymi изговор eymi [arn]
 • 妳 изговор [zh]
 • qan изговор qan [tlh]
 • أنتِ изговор أنتِ [ar]
 • kiya изговор kiya [cr]
 • תתכוננו изговор תתכוננו [he]
 • wewe изговор wewe [sw]
 • Gị изговор Gị [ig]
 • بإمكانك изговор بإمكانك [ar]
 • إنك изговор إنك [ar]
 • ꆏ изговор [ii]
 • í:se изговор í:se [moh]
 • בך изговор בך [he]
 • second-person изговор second-person [en]
 • تتعلّم изговор تتعلّم [ar]
 • أنتَ изговор أنتَ [ar]
 • 貴男(あなた) изговор 貴男(あなた) [ja]
 • gǀa изговор gǀa [ngh]
 • z tobą изговор z tobą [pl]
 • Adiga изговор Adiga [so]
 • Se loco изговор Se loco [pt]
 • yuh изговор yuh [zpf]
 • تقطعين изговор تقطعين [ar]
 • איר изговор איר [yi]
 • qam изговор qam [tlh]
 • täytät изговор täytät [fi]
 • നീ изговор നീ [ml]
 • יש לך אהבה! изговор יש לך אהבה! [he]
 • tu parles français ? изговор tu parles français ? [fr]
 • 貴公 изговор 貴公 [ja]
 • มึง изговор มึง [th]
 • ki'l изговор ki'l [mic]
 • kiyawâw изговор kiyawâw [cr]
 • Nei5 изговор Nei5 [yue]
 • o tobie изговор o tobie [pl]
 • تُو изговор تُو [fa]
 • Сними изговор за „ನೀವು“ ನೀವು [kn] Чека на изговор
 • Сними изговор за „qamkuna“ qamkuna [qu] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ତୁ“ ତୁ [or] Чека на изговор
 • Сними изговор за „ତୁମେ“ ତୁମେ [or] Чека на изговор